まぜるだけキーマカレーレシピ [ You have just to mix spices, you can make Keema Curry. it's a pretty easy recipe. ]

Keema Curry
今日はスパイスパウダーをまぜて入れるだけの簡単なキーマカレーをつくりましょう。
ちなみにキーマとは細かく切った肉のことです。
ヒンドゥー教では牛を神聖なものと考えられており、
イスラム教では豚を食べることは戒律上禁止されています。
つまりここに用意した合挽き肉は完全にダメなのですが仏教徒の私は大丈夫。
食事になってくれた命に感謝して美味しい料理にさせていただきます。
You have just to mix spices (marked orange in ingredients), you can make Keema Curry.
They don't use beef in Hindu and pork in Islam.
I can eat everything, because I'm an Buddhist.
We eat everything with thanks for hold our life.
Keema Curry2
では材料です。
・タマネギ1玉
・挽き肉200g(牛でも豚でも合挽でも)
・トマト缶(カットタイプ)
・マスタードシード 小さじ1
・クミンシード 小さじ1
・コンソメ 2キューブ
・水 1カップ(200cc)
・コリアンダーパウダー 大さじ1
・ターメリックパウダー 小さじ1
・クミンパウダー 小さじ1
・カイエンパウダー 小さじ1
・フェネグリークパウダー 小さじ1
・塩 小さじ1

[ ingredients ]
・chopped onion (1 medium size onion)
・minced meat (pork or beef or mixed, as you like)
・1 canned tomato (cut type is better)
・1tsp mustard seed
・1tsp cumin seed
・2cubes chicken bouillon
・1cup water (200cc)
・1tbs ground coriander
・1tsp ground turmeric
・1tsp ground cumin
・1tsp ground cayenne
・1tsp ground fenugreek
・1tsp salt

Keema Curry3
ではまずタマネギをみじん切りにしておいてください。
次にオリーブオイルを熱したフライパンにマスタードシード、クミンシードを入れて
弱火でいい香りがたつまでじっくりと炒めてください。
First of all, mix spices (written by orange in ingredients)in the little bowl.
pour 1tbs olive oil in the skillet, and preheat.
add mustard seed and cumin seed in the skillet, shallow fry it with low heat until fragrant.
Keema Curry4
その中に、みじん切りのタマネギを入れて透明になるまで炒めます。
add chopped onion in the skillet, shallow fry just begins to brown.
Keema Curry5
挽き肉を入れてよく炒めます。
add minced meat, fry well.
Keema Curry6
そこにトマト缶(カットタイプがよい)をドチャッと投下。
add canned tomato.
Keema Curry7
そこに1カップ(200cc)の水とコンソメ2個をさらに投下し5分くらいグツグツ煮込む。
add 1cup water and 2cubes chicken bouillon, simmer 5 minutes or so.
Keema Curry8
オレンジ文字のパウダー類を全部まぜたものを入れる。
かき混ぜる。さらに5分ほど煮込む。おしまい。
Final step, add mixed spices (written by orange ingredients)in the skillet.
stir all materials in the skillet and stew about 5 minutes.
Keema Curry9
トマト味がさわやかなキーマカレーのできあがりです。
辛いのが好きな人は青トウガラシをスターティングスパイスの段階で入れると良いです。
このキーマ、職場で美味しいと人気のためブログに登場しました。
香辛料各種がスパイスラックで出番を待ってるっていう状態の人はおためしあれ。
What a fresh fragrant!
Is there delicious Keema Curry in your skillet?
If some your bottle of spices was bored in the spice rack, don't you make Keema Curry?
Give you one tip, add fresh green chili pepper when you fry seeds in the skillet, if you want more spicy dish.

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