良い保護フィルムと良くない保護フィルム [ regarding Display Protection Films ]


iPhoneやiPadに貼り付ける保護フィルムの良し悪しってあるよね。
今日は最高の保護フィルムとそうでないものを紹介します。
上の写真のコレ。マイクロソリューション社の。すごくいいんです!
There are superior Display Protection Films and inferior one for iPhone and iPad.
I tell you my favorite one that I think No,1 film and mistook choice.
This film mane by micro solution Inc in Japan.
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保護フィルム2枚(前面と背面用)と埃とりシール2枚とふきふきするクロスがついています。
PRO GUARD AF for Apple iPhone4s/4 という商品で1000円くらいでした。
iPhone以外にもいろんなスマホの保護フォルムを発売してるのでさがしてみて。
Its contain 2 films (for front panel and back panel), 2 remove dust tapes and 1 cloth.
I usually use "PRO GUARD AF for Apple iPhone4s/4".
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「何も貼ってないのかと思った!」といつも言われるほどに透明感タップリ。
世の中にはアンチグロスが好きな人も居るみたいだけど・・・
やっぱりiPhone独特のツヤッと感というかガラスっぽさのままがいい。
This goods has pretty clear and touchable likes naked iPhone.
I don't like anti-clear because it not seems to iPhone.
Speaking of iPhone, it has particular Clear and Glossy, I think...
20121130-4.jpg
で、そうでもなかった残念なのがこちらです。
立派なパックに入っていたので期待していたのですが期待はずれもいいところ。
保護フィルム自体が分厚くタッチパネルの感度が著しく下がります。
ちょっといい値段なのに残念すぎるので二度と買いません。
And the inferior one is in this pic.
I expected it's good because this package was nice, but so terrible.
This film was thick moreover became bad sensitive of touch panel.
The price was 1880 yen, I think never inexpensive. What a shame!
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ようこそ!わたしのiPad mini!
iBookAutherのプレビューはなんとiPadでないとできない・・・というAppleの戦略に
まんまと乗せられたかんじで必要に迫られてiPadデビューしました。
・・・思っていたより大きかったです・・・
I wrote e-book using iBookAuther, then I noticed I couldn't preview it.
I have to get iPad for its preview...is it Apple merchandising !?
It's too big 7 inch for me, I want 5 inch iPad mini...Which size did you expect ?
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八千代台 和菓子 大こくや [ Japanese sweets shop & cafe "Daikokuya"] you can drink "Maccha latte".


おいしそう!でもこれは食べられません。
豆大福のお豆の透けてる感じがホンモノっぽい!
では今日は八千代の「大こくや」さんの甘味喫茶を紹介します。
Oh! it makes my mouth water!!! but it's just handicrafts.
I'm going to introduce a Japanese sweets shop & cafe close to Yachiyo-dai-station.
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クリーム白玉ぜんざい、あたたかいお茶がついて550円です。
あんこと白玉とソフトクリームの見事なタワーですね。
It's a "soft ice cream with rice‐flour dumplings and bean jam".
This sweet tower is 550 yen include hot green tea.
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こちらは黒みつ白玉ソフトです。あたたかいお茶がついて500円です。
抹茶ときな粉でおめかしした白玉がかわいいでしょ?
It's a "soft ice cream and rice-flour dumplings with brown sugar syrup".
2 dumplings ware wore green tea powder and other 2 one were wore soybean flour.
It looks cute ! It's a 500 yen include hot green tea.
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こんなふうに、とろ~りと黒みつをかけていただきますよ~。
Pour brown sugar syrup upon soft ice cream same as this pic.
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はい、これは抹茶クリームモッフル、あたたかいお茶がついて500円です。
お餅で作ったワッフル(モッフル)の部分が多いのでおなかいっぱいになるよ!
It's a "soft ice cream and bean jam on the Moffle".
Moffle was made from mochi( rice cake) using waffle irons.
It gave me plenty to eat, 500 yen include hot green tea.
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そしてCNNトラベルのコラムに「日本で絶対食べたいものリスト40」に登場する抹茶ラテ。
抹茶ラテというメニューは日本にしかないんでしょうね。
もちろん大こくやさんにもあります。抹茶が濃くておいしい抹茶ラテ400円です。
Do you know "Maccha Latte".
I found this column "40 Tokyo foods we can't live without" in CNN travel.
Of course, there is "Maccha latte" in this Japanese sweets cafe. It's a 400 yen.
This cafe has not Maccha latte but also authentic Maccha.
Would you like to try to drink Japanese Maccha and traditional sweets?
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甘味メニューもさることながら、お食事メニューも充実しています。
次回はお食事メニューもレポートしますね!お楽しみに。
Actually, we can take lunch here because there are a lot of meals.
I'll write about that next time.
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和菓子 大こくや 八千代台店 営業案内
千葉県八千代市八千代台南1-6-8 TEL&FAX 047-483-1828
営業時間 
◆販売コーナー:10時~18時半 (日曜日は18時で終了) 
◆喫茶コーナー:10時~18時 (ラストオーダー17時半)
月曜定休 (くわしくは大こくやさんwebサイトでお確かめください)
[ Information of Japanese sweets shop "Daikokuya" ]
Daikokuya is open from 10:00a.m. to 6:30p.m. ,sundays are close 6:00p.m.
Daikokuya's cafe is close 6:00p.m. everyday and last order is 5:30p.m.
The day off are every Monday.


大きな地図で [ 和菓子 大こくや ] を見る

カレーヴルスト食べたい![ How to make "Currywurst" as German fast food.]


先日、ドイツに行ってきた友達に会い、旅行の写真を見せてもらいました。
そこで「カレーヴルスト」なる食べ物を知ったんです。
ドイツには「じゃ、行ってくるから!」っていう距離でもなければお金も無いので、
ここは世界一周想像料理人として自宅キッチンにて再現しようじゃないか。
というわけでインターネット上のレシピを20以上読んで厳選した4つのレシピです。
それらを融合させておいしく再現するのが、わたくしの役目です。
I met my friend who visited to Germany in his holydays, and he showed me his trip pictures.
I've known "Currywurst" for the first time, it's a German typical fast food.
I can't afford to go Germany right now...yep,
I'm a chef who can make several cuisine around the world by only my image!
First of all, I chose 4 recipes after I read recipes more than 20 on internet.
and I made my currywurst recipe by fusion.
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では!新生カレーヴルストメニューを発表いたします!
「ハインツ使うんかー!」とか言わない、ほら、そこ!
そもそもカレーヴルストはファストフードですからね。
ベルリン伝統の・・・って書いてあるレシピも「ハイクオリティーケチャップ、特にハインツ!」って
書いてあったので、間違いないですよコレは。
これで旨くなかったら、次回はホテルバージョンでトマト缶からやります。
[ 材料 ]
・きざみタマネギ  大さじ2
・パプリカパウダー 大さじ1
・カレーパウダー  大さじ2
・ケチャップ(ハインツで!)240g
・水  200cc
・油  大さじ1
I prepared ingredients of currywurst, Did you have a question about these?
Why do you use "HEINZ" ?
I think "currywurst is FAST FOOD" and it's a German traditional junk food.
If this recipe isn't yummy, I'll retry according to the formal one likes 5 stars restaurant.
[ ingredients ]
・2tbs chopped onion
・1tbs paprika powder
・2tbs curry powder
・ketchup (definitely HEINZ) 240g (2cups)
・water 200cc (2cups)
・1tbs oil
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ところで、きざみタマネギ大さじ2って少なそうだけどどれくらい?
いちいち計るのが面倒なので、タマネギ何分の一かを見極めておきます。
結果は普通くらいの大きさのタマネギの1/6くらいです。
えらい少なかった。
でも、余ってもカレーヴルストには入れちゃだめだ。
隣のボウルでハンバーグでも作ったらいいね。
By the way, do you think it's a toil to measure "2tbs chopped onion" ?
I decided "2tbs chopped onion is 1/6 medium size whole onion" after I made chopped it.
so little amount...but DON'T add it for curry sauce.
You should make salsa another bowl.
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では、まずフライパンで油を熱してタマネギを透き通るまで炒めたら、
そこにパプリカとカレーのパウダーを投入して、いい香りが立つまで炒める。
Preheated a shallow pan with oil, add chopped onion, fry until it be transparent.
next, add paprika and curry powder into pan, fry to bring out the flavor with low heat.
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次にケチャップ(ハインツね!)とお水を投入して、ときどき混ぜながら煮詰めます。
弱火にしておかないと、プッツンプッツンとはねて白い洋服は素敵な模様になっちゃうよ。
だいたい写真くらいに煮詰まったらできあがり。ソースの緩さはお好みで。
Add HEINZ and water, simmer and sometimes stir to avoid burn.
You have to use low heat otherwise your clothes will be cute dot pattern.
The curry sauce is already same as above pic.
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焼いて一口づつに切り分けたソーセージの上にカレーソースをたっぷりかけて、
さらにカレーパウダーをふりかけて、フレンチフライを付けあわせれば、もうここはドイツ。
「フレンチフライを断るとパンが付いてきた」って友達が言ってたのでパンでもいいね。
わたしのピアニストの友達によれば、ヨーロッパで一番パンがおいしいのはドイツだそうです。
彼女の食紀行はすばらしく経験豊富なので、間違いない情報だと思います!
うちのキッチンがベルリン!よりも本当にドイツに行きたいですね!
Put sliced sausage on the dish, top with the curry sauce
and sprinkle curry powder over them.
The french fry is ordinary relish, sometimes it's a roll.
My kitchen and your kitchen became Berlin !
I'v heard my friend "German has a lot of delicious breads
more than other European country".
My expectation for German is getting bigger and bigger !!!!

カレーヴルストを検索していたら実にヒップホップなシェフを見つけました。
彼のレシピはかなり本格的で、ブレンダーやこし器が登場します。
むずかしく作っても簡単に作ってもカレーヴスルトはうまいです!
さらにドイツにはカレーヴルストミュージアムなるものがあるんだとか。
ドイツに行った事が無いわたしが作ってもこんなにおいしいんだから、きっとドイツに行けば!
ドイツでカレーヴルストにまみれたい!と思いました。おわり。
I found this Youtube, Hip Hop chef is cooking currywurst.
His recipe is elaborate way.
The currywurst is YUMMY both easy recipe and much process one.
There is CURRYWURST MUSEUM in German.
I wanna be covered with currywurst in German!!!

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